Gör roliga påskdesserter med kinderägg och vit chokladpannacotta! Det enda kruxet är att se till att pannacottan inte är för varm när du häller den i äggen.

Ingredienser
Kinderägg 4
Vit choklad 100g
Vispgrädde 3 dl
Vaniljstång 1
Gelatinblad 2
Limesaft
Mango, apelsin, pasionsmarmelad

1. Lägg gelatinbladen i blöt.
2. Koka upp grädden tillsamans med innandömet av vaniljstången.
3. Hacka chokladen.
4. Ta bort kastrullen från plattan. Blanda gelatinbladen och chokladen med grädden. Rör tills det smälter ihop.
5. Skär av toppen av kinderäggen. Ta bort folien från äggen och sätt i äggformar i kylskåpet.
6. Låt grädd- och chokladblandningen svalna till rumsvärme och häll i de kylskåpskalla kinderäggen.
7. Låt stelna i kylskåp i 4 timmar. 
8. Forma en liten sked marmelad som gula och lägg i äggen innan servering. 
choklad, dessert,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej