En jätteenkel och fantastiskt god pasta som du slänger ihop på en kvart. 
 
Ingredienser:
Färska eller frysta trattkantareller
Schalottenlök
Vispgrädde
Svampfond/kantarellfond
Färsk bandpasta, till exempel linguine
Smör
Salt & peppar
Parmesan
 
Tillagning:
Om svampen är blöt, stek den i en torr stekpanna tills vattnet stekts bort. Tillsätt en rejäl klick smör, hackad schalottenlök, salt och peppar och stek tills löken blivit lätt genomskinlig.
Blanda i vispgrädde och fond och låt det koka upp. Smaka av med salt och peppar.
 
Koka en god, färsk bandpasta, till exempel linguine. Snåla inte med saltet och smält ner en klick smör i den färdiga pastan.
 
Servera och hyvla en god parmesan över.
lättlagat, middag, pasta, svamp,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej