Även jag äter vardagsmat ibland, men gott kan det vara ändå!

Ingredienser
Köttfärs 500 g
Röd lök 1
Vitlök 3 klyftor
Morot 1
Oxfond 1,5 msk
Tomatpuré 2 msk
Krossade tomater 2x390 g
Grädde 0,5 dl
Råsocker 1 nypa
Smör
Olivolja

Salt & peppar
Ägg
Parmesan
Pasta

Recept
1. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek köttfärsen. 
2. Tillsätt hackad lök och stek.
3. Tillsätt övriga ingredienser och låt det puttra i 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka pastan och stek äggen. Se till så att gulan är rinnig!
5. Servera med riven parmesan.

Pasta, italienskt, lättlagat, ägg,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej